Tondach crijep Venera granit

Tondach crijep

Tondach crijep, sistemska oprema i krovni prozori čine cjelokupno i idealno rješenje za svaki krov, osiguravajući dugotrajnu kvalitetu i sigurnost. 

Logo Tondach
 • Savršen spoj dizajna i funkcionalnosti
 • Širok raspon boja i modela proizvoda
 • 4 linije proizvoda
 • 33 godine jamstva
 • Vrhunska sigurnost i zaštita
 • Pripadajuća dodatna oprema
 • Brza i jednostavna ugradnja
 • Potvrđena kvaliteta
 • Rješenja za sve vrste krovova
 • Tondach krovni prozori

Kao najistaknutiji i zaštitni element zgrade, krov je za mnoge osjećaj sigurnosti i šarma. Kako bi trebao izgledati vaš? Moderni ili retro? Kontinentalni ili mediteranski?

Tondach glineni crijep je proizvod vrhunske kvalitete, napravljen isključivo od prirodnih materijala. Naši proizvodi dolaze iz tvornica u Đakovu i Križevcima (Slovenija) te su optimalno rješenje za sve vrste krovova, bilo da je riječ o novogradnji ili renovaciji - u oba slučaja djeluju jednako impresivno. 

Kroz godine postojanja, razvili smo različite nijanse boja našeg crijepa koji se savršeno uklapaju u ostvarenje koncepta moderne arhitekture, kao i pri restauraciji tradicionalnih građevina. Široka paleta boja i modela crijepa dopušta potpunu slobodu i kreativnost svakome od vas! 

Tondach sistemska oprema

Osim kvalitete crijepa koja je kroz godine prepoznata od strane naših korisnika, ugradnjom dodatne sistemske opreme ostvaruje se potpuna zaštita krova. Elementi za dodatnu zaštitu uključuju krovnu foliju, snjegobrane, zaštitnu mrežicu za ptice, kopče za vjetar, odzračne crjepove te mnoge druge elemente koji će osigurati da krov vašeg doma izdrži i najjače udare bure (čak do 210 km/h) ili izdrži veću količinu snijega bez da prokišnjava i uništava vaše potkrovlje. Ugradite sve dodatne opreme iz Tondacha jer se time ostvaruje kvaliteta cjelokupnog sistemskog rješenja koja doprinosi stabilnosti i sigurnosti kompletnog krova.

Tondach krovni prozori 

Kada pričamo o potkrovlju - prostoru kojeg u posljednje vrijeme sve više koristimo i preuređujemo da bismo ostvarili dodatni životni prostor, jedna novost stiže iz Tondacha! U našem asortimanu možete pronaći i Tondach krovne prozore - kvalitetne, elegantne i zavodljive prozore koji su u potpunosti kompatibilni s Tondach crijepom i sistemskom oprememom. Učinite potkrovlje najdražim prostorom u domu i odaberite krovno rješenje na jednom mjestu jer tako, osim što ostvarujete besprijekornu zaštitu - time najviše profitirate - VI!  

Istraži Tondach linije proizvoda

I odaberi svoje idealno rješenje!

Naši crjepovi podijeljeni su u 4 linije proizvoda: 

 • Modern line
 • Retro line
 • Mediterranean line
 • Continental line

 

Istražite više »

Tondach proizvodi

Pogledajte sve naše proizvode - crjepove te dostupnu sistemsku opremu za krov. Proizvode pretražite pomoću filtera koji se mogu međusobno kombinirati.

Istražite proizvode »

Tondach krovni prozori

Kako odabrati idealan model prozora? Istražite modele Tondach krovnih prozora jer jedan se sigurno uklapa u vaš dom! 

Saznajte više »

Referentni projekti

Najlakši način za odabir željenog modela crijepa je kroz dovršene referentne projekte. Pogledajte kako izgledaju Tondach crjepovi na različitim oblicima i dimenzijama krovova.

Saznajte više »

Posjetite naš izložbeni vrt

Inspirirajte se našim proizvodima i sistemskim rješenjima kroz ugodnu šetnju izložbenim vrtom u Ogulinu. Veselimo se vašem dolasku i pitanjima koja ćete imati za nas!

Saznajte više »

Besplatan izračun materijala

Tondach kalkulator potrebne količine materijala

Saznajte više »

Zatražite ponudu putem Webshopa!

U par klikova iz udobnosti svog doma

Zatražite

33 godine jamstva

Za ugradnju cjelokupnog rješenja

Tondach jamstvom na crijep i keramičku opremu krova, tvrtka Wienerberger se obavezuje da će biti vaš pouzdan partner sljedeće 33 godine.

Istražite više »

Architects working in their office

Imate dodatna pitanja?

Kontaktirajte nas - bez straha i s povjerenjem. Mi se veselimo svakom vašem upitu! :)

Webshop