Pitched roof individual house
e4 house Kamnik in Slovenia

Novi Tondach kalkulator

Kako bismo Vam olakšali planiranu gradnju ili renovaciju doma, razvili smo online kalkulator preko kojeg ćete jednostavno saznati potrebnu količinu materijala za Vaš jednostrešni ili dvostrešni krov. 

U svega nekoliko koraka saznat ćete detaljan pregled svog materijala koji Vam je potreban za objekt. Da biste izračunali potrebne količine trebate upisati nekoliko osnovnih informacija kao što su dužina krovišta i rogova, broj dimnjaka, odabrati koji Tondach krov posjedujete ili želite ugraditi na Vaš dom te koliko komada snjegobrana i kopči protiv nevremena želite na metru kvadratnom.

Detaljan izvještaj stiže na Vašu email adresu, a u njemu možete pronaći količinu Tondach crjepova potrebnih za površinu krova koju ste upisali, koliko Vam je potrebno krovne folije, metalnih snjegobrana, zaštitne mrežice za ptice, kopča protiv nevremena i druge sistemske opreme.

Olakšajte si posao - ispunite online obrazac i mi Vam šaljemo točan pregled potrebnih materijala.

Architects working in their office

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Webshop